Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Συνεχίζεται η 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στο Μεσολόγγι

Συνεχίστηκε για 2η ημέρα, η 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στο Μεσολόγγι, με αθρόα προσέλευση επισκεπτών. 


Στα πλαίσια της έκθεσης διοργανώθηκαν με πρωτοβουλία του δήμου ενημερωτικές συναντήσεις των εκθετών – τοπικών επιχειρηματιών, με τους εκπροσώπους των διμερών επιμελητηρίων που συμμετέχουν σε αυτή. 

Την Παρασκευή, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο δια του Προέδρου του Χρήστου Δήμα και τοΕπιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας δια του Αντιπροέδρου του Κώστα Μπόκα, ενημέρωσαν επιχειρηματίες και παραγωγούς για τις προϋποθέσεις προώθησης των εξαγωγών στη Ρωσία.

Εκτός του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως ΜεσολογγίουΠαναγιώτη Κατσούλη, παρενέβη και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, τονίζοντας την αναγκαιότητα της παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου, το ρόλο της Περιφέρειας και τη σημασία των εξαγωγών στην προσπάθεια αυτή.

Το Σάββατο, στο Γραφείου του Δήμαρχου Μεσολογγίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των τοπικών επιχειρηματιών με τους εκπροσώπους του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στη διάρκεια της οποίας εξετάσθηκε, εκτός των άλλων, η συμμετοχή του δήμου, του επιμελητηρίου και τοπικών επιχειρηματιών, στην 79η Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών και αγροτικών προϊόντων, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 17 έως τις 26 Ιανουαρίου 2014, την επονομαζόμενη «Πράσινη Εβδομάδα Βερολίνου».

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, τελευταία ημέρα της έκθεσης, στις 8μμ, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: « Η ανάπτυξη ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟΥ στην περιοχή του λιμένα Μεσολογγίου. Προϋποθέσεις και δυνατότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...