Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Εκδηλώσεις της ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ

Εκδηλώσεις της  ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ από Δευτέρα 29 Ιουλίου μέχρι Κυριακή 4 Αυγούστου

1)΄Εκθεση πολιτικής γελοιογραφίας λειτουργεί από χθες το βράδυ, στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ Πάτρας, στο Δασύλιο, με τον τίτλο: «ΒΟΗΘΕΙΑ «ΣΩΖΟΥΝ» ΤΗ ΧΩΡΑ».

Το χαρακτηριστικό αυτής της έκθεσης είναι ότι τα ταμπλώ των σκίτσων είναι αναρτημένα από τα δένδρα μέσα στο υπέροχο και δροσερό περιβάλλον της Ραδιοφωνίας. Αξίζει να επισκεφθείτε αυτές τις ημέρες αυτές (πρωί και απόγευμα) τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ, απ΄ όπου κανονικά διεξάγεται τοπικό πρόγραμμα με ρεπορτάζ και καλεσμένους ενώ δίδεται σε καθημερινή βάση «ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ», για να εκφράσει τις απόψεις του για την οικονομική – πολιτική κρίση.

2) Αύριο βράδυ το αφιέρωμα στην ηθοποιό και ποιήτρια Κατερίνα Γώγου έχει προγραμματιστεί από την Επιτροπή Αγώνα της ΕΡΑ Πάτρας με την συμβολή του Θεάτρου «Αγορά» της πόλης.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 21.00 αύριο Τρίτη 30 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ με αναφορά αρχικά στο βιογραφικό της Κατερίνας Γώγου και εν συνεχεία την απόδοση ποιημάτων από το έργο της. Η ανάγνωση θα γίνει από τις ηθοποιούς του Θεάτρου «Αγορά» Αλέκα Ράπτη και Θεανώ Κανελλάκη. Την σκηνοθεσία της εκδήλωσης θα έχει ο Κώστας Μαλαμής, ο οποίος επίσης θα κάνει αναφορές στον αιρετικό λόγο της τιμώμενης.

3) Την Τετάρτη το βράδυ, 31 Ιουλίου, στις 21.00, στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ Πάτρας, έχει προγραμματιστεί ομιλία του προέδρου του ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) Δημήτρη Καζάκη για την κρίση.

4) Την Παρασκευή το βράδυ, 2 Αυγούστου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, οι καθηγητές και η Α΄ ΕΛΜΕ θα πραγματοποιήσουν συζήτηση με αφορμή τις απολύσεις στο χώρο της τεχνικής εκπαίδευσης. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι ο Γιάννης Παντελόπουλος και η Γιούλα Γιαννίκου.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου, στις 21.00, (στο Δασύλιο), έχει προγραμματιστεί ομιλία των στελεχών της ΕΣΔΙΑ (Εταιρείας Συλλογής Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων) Παναγιώτη Γεωργόπουλου (πρόεδρος) και Γιώργου Μόσχου (γραμματέα-συγγραφέα) με θέμα «Μεταξική Δικτατορία της 4ης Αυγούστου 1936 και επιπτώσεις της στο κοινωνικό–πολιτικό βίο της χώρας μέχρι τη Μεταπολίτευση». Θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίσει η δημοσιογράφος Χρυσή Κοσμάτου.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί και ντοκιμαντέρ από τα γεγονότα της εποχής με ευθύνη του κ. Γιώργου Κοκκινάρη και της Κίνησης: «ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...