Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αγρίνιο: Οικογένεια «νταήδων» επιτέθηκε σε ηλικιωμένο και αστυνομικούς!

Τους ζήτησαν να σταματήσουν το ΙΧ τους για να διασχίσει το δρόμο ένας ηλικιωμένος και εκείνοι άρχισαν να χτυπούν τους πάντες


Δεν είχαν όρια η απανθρωπιά, η αγένεια και το… νταηλίκι ενός 38χρονου οδηγού στο Αγρίνιο, που τα ‘βαλε με όλους και με όλα μόνο και μόνο επειδή του ζητήθηκε να σταματήσει για να διασχίσει το δρόμο ένας ηλικιωμένος!

Ο νταής οδηγός, που είχε μαζί του τη σύζυγο και τον ανήλικο γιο τους, εκνευρίστηκε όταν ένας περιπτερούχος σε κεντρική πλατεία της πόλης του έκανε νόημα να κόψει ταχύτητα να αφήσει έναν ηλικιωμένο να περάσει απέναντι. Βγήκε έξω και άρχισε να τους σπρώχνει βίαια και τους δυο, προκαλώντας την παρέμβαση ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι είδαν τη σκηνή και του να είπαν σταματήσει.

Εκείνος, όμως, μπήκε στο αυτοκίνητό του και συνέχισε την πορεία του, αναγκάζοντας τους αστυνομικούς να τον καταδιώξουν και να τον σταματήσουν σε μικρή απόσταση. Τότε, όμως, βγήκε στο δρόμο όλη η… οικογένεια και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με γροθιές και κλωτσιές, τραυματίζοντας δυο από αυτούς στο πρόσωπο και το πόδι!

Όπως ήταν φυσικό, ο 38χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο. Η 34χρονη σύζυγός του, που το έσκασε μαζί με το ανήλικο παιδί πάνω στη φασαρία, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...