Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Πάτρα: Συγκρούσεις αστυνομικών με αντιεξουσιαστές

Με αφορμή εκδήλωση σε ξενοδοχείο όπου θα μιλούσε βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων της αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν αργά το απόγευμα στην Πάτρα, με αφορμή εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της πόλης και στην οποία επρόκειτο να μιλήσει ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει στην προσαγωγή 15 ατόμων, ενώ συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα το κυνηγητό αντιεξουσιαστών και αστυνομικών στους δρόμους της πόλης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ομάδα 100 περίπου αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε έξω από το ξενοδοχείο για να διαμαρτυρηθεί για την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και η αστυνομία επενέβη κάνοντας ρίψη χημικών και διαλύοντας τους αντιεξουαστές, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Ολγας.

Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, ενώ έπεσαν και μολότοφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή είναι πολύ περιορισμένες, καθώς ο μεγαλύτερος αριθμός των αστυνομικών έχει μεταφερθεί στην Αιτωλοακαρνανία και συμβάλλει στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων.












Πηγή: www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...