Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Πάτρα: Μέλη της κοινότητας Ομοφυλοφίλων «Blender» προπηλακίστηκαν από Χρυσαυγίτες


Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Γούναρη, όταν σύμφωνα με πληροφορίες μέλη της Πατρινής Κοινότητας Ομοφυλόφιλων «Blender» δέχθηκαν προπηλακισμό από μέλη τη& sigmaf; Χρυσής Αυγής την ώρα που έκαναν αφισοκόλληση σε διάφορα σημεία για την ταινία που έχουν προγραμματίσει να προβάλλουν το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» Πάτρας στη σελίδα της στο Facebook:

«Πριν λίγη ώρα, μέλη της πατρινής LGBTQI κοινότητας Blender δέχτηκαν προπηλακισμό στη Γούναρη από νεοναζί της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης για την ταινία "Milk" που προβάλλουν την Παρασκευή στα σκα&lam bda;άκια της Αγ. Νικολάου.

Για ακόμη μία φορά οι "δήθεν" αντισυστημικοί χρυσαυγίτες που στήριξαν το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και την απόλυση 2656 υπαλλήλων, δείχνουν ποιός είναι ο πραγματικός τους εχθρός: όχ&i ota; η κυβέρνηση των μνημονίων, όχι οι επιχειρηματίες των μειώσεων μισθών και της ανεργίας, αλλά όποιος "διαφέρει" από τα πρότυπα που έχουν αυτοί στο κεφάλι τους. Εμείς τους απαντάμε ότι δεν θα ανεχτούμ& epsilon; άλλο αυτούς, και την κυβέρνηση που τους στηρίζει: θα τους διώξουμε και από το κέντρο της Πάτρας, και από παντού!

Αύριο όλοι και όλες στις 12.30 στην πλατεία Γεωργίου να κολλήσουμε την αφίσα της προβολής, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του καθενός στην ελεύθερη έκφραση, να δηλώσουμε μαζικά ότι δε θα ανεχ& theta;ούμε τη Χρυσή Αυγή ούτε στο κέντρο της Πάτρας ούτε πουθενά».
http://www.patrastimes.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...