Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Πατρών-Πύργου: Αστυνομικοί διακόπτουν την κυκλοφορία για να περάσει ο νεκρός!

Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου στην Εθνική Οδό καρμανιόλα της Πατρών Πύργου. Η Τροχαία καλείται να ρυθμίσει την κυκλοφορία στις κηδείες, και στα χωριά που τέμνονται από τον δρόμο, αφού οι κίνδυνοι που παραμονεύουν κάθε φορά που θα πρέπει η πομπή για την νεκρώσιμη ακολουθία είναι υψηλοί.

Καλείται λοιπόν περιπολικό, προκειμένου να διακόψει την κυκλοφορία και να διευκολυνθούν οι συγγενείς αλλά και οι υπάλληλοι των γραφείων τελετών να συνοδέψουν και να μεταφέρουν αντίστοιχα τον νεκρό στον Ιερό Ναό του χωριού.

Αν δεν υπάρξει διαθέσιμο πλήρωμα και περιπολικό της Αστυνομίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, τότε σε μία ιερή στιγμή διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλους, με τους τεθλιμμένους να προσπαθούν να διακόψουν την κυκλοφορία και τους υπαλλήλους των γραφείων τελετών να τρέχουν στην κυριολεξία στο οδόστρωμα, προκειμένου να μην παρασυρθούν μαζί με τον νεκρό από κάποιο αυτοκίνητο.

Προφανώς και αυτές τις εικόνες δεν τις γνωρίζουν οι μανδαρίνοι των συναρμόδιων Υπουργείων, αλλά και της παραχωρησιούχου κοινοπραξίας που αποφάσισαν να παραπέμψουν στις καλένδες το τμήμα της Ολυμπίας οδού από την Πάτρα μέχρι τον Πύργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...