Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Στις 16 Ιουνίου ανοίγει τις πύλες του το «Χωριό Παραγωγών» στην Πάτρα


Η 3η κατά σειρά συνάντηση με τους παραγωγούς, οι Πατρινοί καταναλωτές θα μπορούν από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι, στην οδό Ανθείας 36, να προμηθευτούν απευθείας, χωρίς μεσάζοντες, Ελληνικά προϊόντα, που διαθέτουν... σε ανταγωνιστικές τιμές, παραγωγοί-συνεταιρισμοί από όλη τη χώρα.

Ειδικότερα η AGROTICA Free Products Zone (ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ), σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, με την υποστήριξη τηςΈνωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Παράρτημα Πάτρας), και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, σας ενημερώνει ότι ξεκινά η προετοιμασία του νέου παζαριού χωρίς μεσάζοντες, ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ, με προϊόντα που προσφέρονται σε τιμή παραγωγού προς τους καταναλωτές συμπολίτες μας.

Οι Πατρινοί πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές, ικανοποιώντας ένα βασικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Στηρίζουμε τον Έλληνα Καταναλωτή και τον Έλληνα Αγρότη, αγοράζουμε άριστης ποιότητας Ελληνικά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Όσοι παραγωγοί επιθυμούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους, είτε αγροτικά, είτε τυποποιημένα, αλλά και μη τρόφιμα, καλούνται να υποβάλλουν τις προσφορές τους στα:

Εmail: agroticafpz@yahoo.com και profyllidou@gmx.de
ή να επικοινωνήσουν με την κα Στέλλα Προφυλλίδου στο
Kινητό: 6981646940, για περαιτέρω πληροφορίες.

Κάθε προϊόν είναι ευπρόσδεκτο, οπωροκηπευτικά, εσπεριδοειδή, φρούτα, λαχανικά, αλλαντικά, τυροκομικά, απορρυπαντικά, αρωματικά φυτά, βότανα. Η επιλογή των προϊόντων που θα διατεθούν θα γίνει με κριτήρια ποιότητας, και τιμής.

Η ΔΙAΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΝΘΕΙΑΣ 36 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
patrasnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...