Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μάθημα ανθρωπιάς από μαθητές Λυκείου στην Πάτρα - Δεν πήγαν εκδρομή για να στηρίξουν οικονομικά άρρωστο συμμαθητή !


Τελικά στις μέρες μας υπάρχει ανθρωπιά και η δύσκολη εποχή που διανύουμε έρχεται σε έναν βαθμό για να την αναδείξει.

Τα χρήματα της σχολικής τους εκδρομής πρόσφεραν οι μαθητές της Γ’  τάξης του Λυκείου των Δεμενίκων για έναν συμμαθητή τους που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με το www.patrasevents.gr.

Πρόκειται για έναν  μαθητή  της Γ' Γυμνασίου που ανήκει στο εκπαιδευτικό συγκρότημα Δεμενίκων, ο οποίος, σύμφωνα με το patrastimes, πάσχει από ινομύωμα εγκεφάλου και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για την ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Οι μαθητές του Λυκείου όταν  πληροφορήθηκαν μέσω mail, που έστειλε προς όλα τα σχολεία της περιοχής η διεύθυνση του 11ου  Γυμνασίου της Πάτρας για το πρόβλημα του παιδιού, πήραν την απόφαση να διαθέσουν όλα τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει για την 5ήμερη σχολική τους εκδρομή, στα έξοδα της νοσηλείας του και την πραγματοποίηση της εγχείρησης.

Έτσι, την Παρασκευή (29/3) αντιπροσωπία των μαθητών θα πάει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο μαθητής και θα παραδώσουν τα χρήματα στον ίδιο και στην οικογένεια του. Είναι σίγουρα μία κίνηση ανθρωπιάς που συγκινεί και που αν μη τι άλλο θα μείνει χαραγμένη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...