Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τέλη σε ΔΕΗ και ΟΤΕ σχεδιάζει ο δήμος Πατρεών


Δημοτικά τέλη στην ΔΕΗ και τον ΟΤΕ σχεδιάζει να επιβάλλει ο δήμος Πατρέων στην προσπάθειά του να αναζητήσει νέους πόρους όπως ανακοίνωσε χθες ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παναγιώτης Βαφέας.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο η νέα αυτή κατηγορία τελών έχει να κάνει με κατάληψη κοινοχρήστων χώρων και πεζοδρομίων από κολώνες -πλην αμιγώς ηλεκτροφωτισμού-, καφάο, μετασχηματιστές, τηλεφωνικούς θαλάμους και διέλευση υπογείων γραμμών και δικτύων από δημοτικούς χώρους.

Αιτιολογώντας αυτόν τον σχεδιασμό ο κ. Παναγιώτης Βαφέας σημείωσε ότι «δεν είναι δυνατόν να εξαντλούνται οι δημότες και να καλούνται να πληρώνουν συνεχώς νέα χαράτσια, αλλά πρέπει τα βάρη να μοιραστούν και να αναλάβουν όλοι οι χρήστες στο μερίδιο που τους αναλογεί.»

Επίσης ο δήμος Πατρέων θα μειώσει για το 2013 κατά 20% τα τέλη για κατάληψη κοινοχρήστων χώρων από τα καταστήματα και από περίπτερα, προκειμένου σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο «να βοηθηθούν οι επαγγελματίες να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές προκλήσεις της εποχής.» Όσον αφορά τα δημοτικά τέλη για τους δημότες ο δήμος δεν σχεδιάζει αυξήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...