Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Πάτρα: Oι BLUES WIRE στην "Πολιτεία"

Oι BLUES WIRE αποτελούν μια μοναδική περίπτωση για την Eλληνική πραγματικότητα. Eχουν χαρακτηριστεί ως το κορυφαίο συγκρότημα του είδους όχι μόνο στη χώρα τους αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Ένα σχήμα που διατηρείται για πάνω από 20 χρόνια είναι κάτι σπάνιο για τα παγκόσμια δεδομένα, πόσο μάλλον για τα Eλληνικά, με την επισήμανση πως η μουσική είναι η δουλειά τους και όχι κάποιου είδους χόμπι η παράλληλη ενασχόληση.

Στο ενεργητικό τους έχουν πάνω από 10 δίσκους, αμέτρητες συναυλίες στην Eλλαδα και το εξωτερικό, δεκάδες εμφανίσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς και το σπουδαιότερο, μια πλειάδα συνεργασιών με κορυφαία ονόματα του είδους αλλά και την εκτίμηση και αποδοχή των συναδέλφων τους.

Δημιουργήθηκαν το 1983 από τους Hλία Zαικο και Σωτηρη Zηση και οι αρχικες εμφανισεις τους πραγματοποιηθηκαν ως BLUESGANG.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι ANTIVIRUS BLUES BAND, παρουσιάζοντας την δουλειά τους πρώτη φορά στο ευρύ κοινό.

 Τιμή εισιτηρίου :
Προπώληση : 10 ευρώ
Γεν.Είσοδος : 12 ευρώ
Σημεία Προπώλησης : Musical, Δίηχο, Discover, Ηχότοπος & Ticketwest.gr
Ωρα Εναρξης 21.30


BLUES WIRE 

ΗΛΙΑΣ ΖΑΪΚΟΣ - ΚΙΘΑΡΑ, ΦΩΝΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΗΣΗΣ - ΜΠΑΣΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΑΛΗΣ - ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ, ΦΩΝΗ
ΝΙΚΗ ΓΟΥΡΖΟΥΛΙΔΟΥ - ΤΥΜΠΑΝΑ

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ANTIVIRUS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας! Κατ’ αρχήν μπράβο σας για το ενδιαφέρον blog!Με αφορμή το δημοσίευμά σας για τους "BLUES WIRE" θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα πολύ ωραίο μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που ανακάλυψα πρόσφατα και στο οποίο παίζει το εν λόγω συγκρότημα! Το μαγαζί λέγεται “Blue Barrel”, είναι ένα νέο μουσικό στέκι στο κέντρο της πόλης (Παλαιών Πατρών Γερμανού 21,κέντρο) και σχεδόν καθημερινά φιλοξενεί live βραδιές με καταξιωμένους καλλιτέχνες από τον χώρο της Rock, Jazz, Blues καθώς και της Funk και Soul μουσικής! Τα βράδια της Τρίτης το μαγαζί έχει Jazz live με το σχήμα “Freedom Trio”, τα βράδια της Τετάρτης φιλοξενεί τον διάσημο τζαζίστα Oleg Chaly και το σχήμα “Oleg Chaly & Friends”, την Πέμπτη εμφανίζονται οι “BLUES WIRE” που αποτελούν μια από τις πιο καταξιωμένες και δημοφιλείς blues μπάντες της Ευρώπης και την Παρασκευή συνήθως έχει unplugged live με τον διάσημο ροκά Γιώργο Γάκη! Κάποια Σάββατα το “Blue Barrel” διοργανώνει και “Rock ‘n’ Roll” party με τους “The Shockin’s”! Πιστεύω ότι το μαγαζί αυτό αποτελεί μια πολύ καλή προσπάθεια και μια ιδιαίτερη πρόταση διασκέδασης η οποία θα ενδιαφέρει τους φίλους της καλής μουσικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...