Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ, ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΚΑΪ – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΣΚΑΪ ΠΑΤΡΑΣ 89,4

O Σκάι σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, τον Σκάι Πάτρας 89,4 και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, οργανώνουν δράση, με σκοπό τη συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά των ιδρυμάτων, «Σκαγιοπούλειο Κέντρο Προστασίας Παιδιού Αχαΐας»,«Μονάδα Σπαστικών Παιδιών» και για την Τράπεζα Τροφίμων του Κοινωνικού Οργανισμού.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι σας περιμένουμε να φέρετε τα δώρα σας στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου, στο Δημοτικό Θέατρο.

Συγκεντρώνουμε παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, από αυτοκινητάκια, τραινάκια, κούκλες, μπάλες, παιχνίδια γνώσεων, επιτραπέζια, παιχνίδια κατασκευών, ηλεκτρονικά, συναρμολογούμενα και ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας μας.

Οργανωθείτε και ελάτε μαζί με φίλους, συγγενείς, μικρούς και μεγάλους. Θα σας περιμένουν εκπλήξεις και happening για τα παιδιά! Τα παιχνίδια που θα προσφέρετε μπορεί να είναι καινούρια ή  σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση.

Σκοπός της δράσης είναι να δοθεί χαρά στα παιδιά των ιδρυμάτων αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων. Ίσως, αυτή μας η προσφορά να αποκτήσει ιδιαίτερη αξία, αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας.

Αυτά τα Χριστούγεννα, ας γίνουμε Άι-Βασίληδες για εκατοντάδες παιδιά.

Όλοι Μαζί για το παιδί              

Σκάι – Εθνική Τράπεζα – Σκάι Πάτρας 89.4

 Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...