Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Πύργος: Καταστροφές επί της Ε.Ο. Πύργου-Πατρών (Βίντεο)


Καταστροφές σημειώθηκαν σε κτίσματα επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών στο ύψος των Λαστεΐκων. Έφυγαν από τη θέση τους στύλοι της ΔΕΗ, μέρος της σκεπής από το γηροκομείο «Βασιλειάδα», ενώ ο ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε κοντέινερ, τροχόσπιτο και κατέστρεψε φυτώριο, αφού γλάστρες και λαμαρίνες παρασύρθηκαν.
Αιωρούμενοι στύλοι, πλίνθοι και κέραμοι... ατάκτως εριμμένοι, κομμάτια από κορμούς δέντρων και διαλυμένες στέγες συνθέτουν ένα σκηνικό πραγματικά «κρανίου τόπο».

Δυο κολόνες της ΔΕΗ μετακινήθηκαν από τη θέση τους, ενώ μια τρίτη αιωρούνταν επί αρκετά λεπτά, με κίνδυνο να προσγειωθεί στο έδαφος. Ευτυχώς η γρήγορη επέμβαση συνεργείου της ΔΕΗ και της Αστυνομίας απέτρεψε το ενδεχόμενο.

Σε οικία περίπου 100 μέτρα από την Εθνική Οδό, ο ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε τη σκεπή, γκρέμισε πλινθόκτιστο γκαράζ-αποθήκη σύμφωνα με τις μαρτυρίες του ιδιοκτήτη, ενώ μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το αναποδογύρισμα ενός μοτέρ και ενός κοντέινερ και των συναφών εγκαταστάσεων.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι ζημιά υπέστη και το αυτοκίνητο που ήταν μέσα στο γκαράζ, καθώς η αυλή του σπιτιού θυμίζει... βομβαρδισμένο τοπίο. Πέτρες, τούβλα, κλαδιά, κεραμίδια, καδρόνια, καρέκλες συγκροτούν το ερειπωμένο σκηνικό.

Ακριβώς δίπλα, ζημιά υπέστη τροχόσπιτο-καντίνα που βρίσκεται μέσα σε φυτώριο, καθώς καταστράφηκαν οι υποστυλώσεις του. Το φυτώριο υπέστη σοβαρή ζημιά, όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια, καθώς οι λαμαρίνες έφυγαν από τη θέση τους με ορμή και προκάλεσαν καταστροφή. Επίσης, οι περισσότερες γλάστρες παρασύρθηκαν και καταστράφηκαν. 

?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...