Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ρουμάνοι λεηλάτησαν θέατρο στην Πάτρα

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν οι δράστες της λεηλασίας στο λυόμενο θέατρο «Εργοστάσιο Τέχνης» που είχε στηθεί στις εγκαταστάσεις της πρώην χαρτοβιομηχανίας Λαδόπουλου στην Πάτρα για τις ανάγκες του θεσμού «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάτρα 2006». 

Πρόκειται για δυο Ρουμάνους «κυνηγούς» χαλκού και μετάλλων, οι οποίοι είχαν εισβάλει πολλές φορές στο χώρο και είχαν αρπάξει καλώδια, μετασχηματιστές και άλλα αντικείμενα μεταξύ των οποίων και τις μηχανές του παλιού εργοστασίου που αποτελούν πλέον μουσειακό είδος! Στην τελευταία «επίσκεψή» τους, τους αντιλήφθηκαν φύλακες του Δήμου οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και συνελήφθησαν μετά από περιπετειώδη καταδίωξη.

Ένα ραντιστικό μηχάνημα αξίας 800 ευρώ και διάφορα μικροεργαλεία άρπαξε μια τριμελής σπείρα Ελλήνων «κυνηγών» μετάλλων από το εξοχικό ενός 38χρονου Αλβανού στην Ανδραβίδα και τα πούλησαν σε έναν 27χρονο Αλβανό! Ο κλεπταποδόχος εντοπίστηκε, συνελήφθη και αποκάλυψε τα στοιχεία των δραστών από τους οποίους συνελήφθη ένας 17χρονος που οδηγήθηκε μαζί του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ οι δυο συνεργοί του αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...