Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Αιτωλ/νία: Άδειασαν όλο το περίπτερο στο Ευηνοχώρι

Θρασύτατη διάρρηξη σε περίπτερο σε κεντρικό σημείο του Ευηνοχωρίου έγινε ξημερώνοντας χθες και με την κάλυψη της κακοκαιρίας οι διαρρήκτες δεν έγιναν αντιληπτοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε και σύστημα συναγερμού, όμως οι άγνωστοι άνοιξαν το περίπτερο αφαιρώντας εμπόρευμα σε τσιγάρα, κάρτες κλπ μεγάλης αξίας.

"Σωρεία κλοπών τελευταία στη περιοχή μας , όπου μέχρι και …φορτηγά αυτοκίνητα έχουν κλαπεί, δείχνοντας την επικινδυνότητα που υπάρχει πλέον στις ημέρες μας , αλλά και την ανεξέλεγκτη και αποθρασυνόμενη πλέον δράση των διαρρηκτών.

Δεν διστάζουν οι κλέφτες να μπαίνουν σε σπίτια μέρα μεσημέρι, δεν διστάζουν να ανοίγουν μαγαζιά τις νυχτερινές ώρες, να κλέβουν αγροτικά εργαλεία και μηχανήματα , κι ακόμη δεν έχει μπει για τα καλά ο χειμώνας όπου τα περιστατικά θα είναι σίγουρα πολυπληθέστερα.

Καλό είναι να πάρουμε από μόνοι μας μέτρα προστασίας και προφύλαξης μιας και η αστυνόμευση της περιοχής μας γενικά είναι αδύνατη εξ αιτίας της μικρής αστυνομικής δύναμης που υπάρχει στο αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου για μια τόσο μεγάλη περιοχή, που είναι φύση αδύνατον να φυλαχθεί και να προστατευθεί , όσες φιλότιμες προσπάθειες και αν κάνουν οι αστυνομικοί."



Πηγή: www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...