Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Αγρίνιο: Ραντεβού... στην παρέλαση!

Κλίμα κινητοποιήσεων διαμορφώνεται και στο Αγρίνιο ενόψει των επετειακών εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου...

Η τοπική ΕΛΑΣ επιχειρεί να βρει λύση ώστε να αποκλείσει τα "ραντεβού διαμαρτυριών , την ώρα που ομάδες πολιτών διοργανώνουν συγκεντρώσεις ...την ώρα της παρέλασης.

Παράλληλα, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ με ανακοίνωσή της δηλώνει έτοιμη να δώσει δυναμικό παρών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και ομάδες μαθητών θέτουν μέσω κοινωνικών δικτύων τα σχέδια τους ώστε να στείλουν το δικό τους "ΟΧΙ", την ώρα της παρέλασης.

Είναι γεγονός ότι η δύσκολη οικονομική κατάσταση σε συνδυασμό με την ψήφιση των επικείμενων νέων μέτρων δυναμιτίζουν το κλίμα  με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να αποφεύγουν να παραστούν στην παρέλαση... κάτι που φάνηκε και σήμερα κατά την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων απ'την μειωμένη παρουσία επισήμων στην εκδήλωση. Στο Αγρίνιο, οι εξέδρες έχουν στηθεί κανονικά, με τις θέσεις επισήμων...και το δύσκολο έργο του "κυβερνητικού εκπροσώπου", όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει ο αν.υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς...

O Περιφεριάρχης Δ.Ελλάδας Α.Κατσιφάρας, πάντως, ζήτησε η συμμετοχή των πολιτών «να έχει πανεθνικό και παλλαϊκό χαρακτήρα, μακριά από οποιαδήποτε κομματική εκμετάλλευση και να αποτελέσει ορόσημο για τη συναδέλφωση όλου του λαού», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πάρει θέση στα επικείμενα σενάρια για...ραντεβού οργής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...