Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

H ecoformula στο Patras pick

Κάθε όμορφη και καινοτόμα ιστορία, έχει την αρχή της. Η ecoformula πατάει γκάζι για τα ελληνικά κι ευρωπαϊκά σιρκουί επιμένοντας, σε πείσμα των καιρών, να αποδεικνύει ότι η Ελλάδα δεν έχει όρια σε ιδέες.
Η διαδρομή μας τα τελευταία χρόνια έδειξε ότι ακόμα δεν έχουμε βρεθεί στο... pick της προσπάθειας γι αυτό και από την Πάτρα συνεχίζουμε την φετινή μας κούρσα κορυφής.

Τα πρώτα οικολογικά μονοθέσια αποτελούν την ιδέα του Σταύρου Τραυλού και του Παναγή Στρατιώτη. Αμφότεροι ξεκίνησαν από την Κεφαλλονιά με μοναδικούς συμμάχους την αγάπη τους για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το όραμα για την σύζευξη της φόρμουλας με την οικολογία, τα εναλλακτικά καύσιμα και κατάφεραν η ecoformula να αποτελεί πραγματικότητα.

Το 2012 και το 2013 έχει αφιερωθεί στην υλοποίηση του σχεδίου για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα μονοθεσίων τύπου ecoformula λειτουργώντας ως το σκαλοπάτι για την μεγάλη πρόκληση, της πανευρωπαϊκής καταξίωσης.

Είπαμε όμως ότι όλα έχουν την αρχή τους. Στις 29-30 Σεπτεμβρίου στο pick Patras η ecoformula θα παρουσιάσει την ιστορία από τα πρώτα της βήμματα. Τα πρώτα της γκάζια.

Με μεγάλη χαρά και τιμή αποδεχθήκαμε την πρόταση των διοργανωτών με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια τρέλα για την ταχύτητα και την Ελλάδα.

Σκεφτήκαμε πως θα ήταν καλή ιδέα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, μπροστά σε ανθρώπους οι οποίοι εκτιμούν τις προσπάθειές μας, να παρουσιάσουμε τα δύο πρώτα, ιστορικά μονοθέσια τα οποία κινούνται με biodiesel και bioethanol.
Σκοπός μας είναι να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι υπάρχουν εναλλακτικά καύσιμα τα οποία δεν μολύνουν και μπορούν να κινήσουν τα μονοθέσια με την ίδια ισχύ.

Η παρουσία μας στην σημαντική αυτή εκδήλωση δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια της εταιρείας ΚΡΙΚΗΣ η οποία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού.

Η ecoformula μπαίνει στην γραμμή εκκίνησης για την καινούργια χρονιά και η καρό σημαία θα πέσει στην Πάτρα με το μοντέλο biodiesel να επιδεικνύει την δυναμική του ενώ το bioethanol συνοδευόμενο από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, καλεί όλους να εντρυφήσουμε περισσότερο στον εναλλακτικό τρόπο κίνησης.

Το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου η ecoformula δηλώνει παρούσα στο patras pick σε μία διαδρομή-αναδρομή στο παρελθόν της και δίνοντας την υπόσχεση ότι ακόμα βρισκόμαστε στους γύρους προθέρμανσης για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...