Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Το προφυλακτικό, την πρόδωσε!

Ένα... ξεχασμένο προφυλακτικό πρόδωσε την σύντροφο και έφερε τον χωρισμό αλλά με επεισοδιακό τρόπο! Και μάλιστα, την ώρα που οι δύο νέοι είχαν αποφασίσει να συγκατοικήσουν και ο άνδρας απλώς βοηθούσε στη μετακόμιση. Αλλά όταν έκανε τη μοιραία ανακάλυψη, σήκωσε όλη την πολυκατοικία στο... πόδι και ήταν οι γείτονες από το διπλανό διαμέρισμα που επενέβησαν για να σώσουν τη νεαρή από τα χέρια του. 

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, σε πολυκατοικία της οδού Κορίνθου, στο ύψος της Β. Ηπείρου. Σύμφωνα με τους γείτονες, το ζευγάρι διατηρεί επί χρόνια ερωτική σχέση και μάλιστα οι δυο τους είχαν την εικόνα των πολύ ερωτευμένων και αγαπημένων μεταξύ τους, σε σημείο που αποτελούσαν για όλους υπόδειγμα ζεύγους.

Στην περιοχή κατοικούσε η γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι διαζευγμένη, ενώ ο σύντροφός της απλώς την επισκεπτόταν. Πριν από λίγο καιρό, όμως, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να προχωρήσει πιο σοβαρά κι έτσι αποφάσισαν να μοιραστούν την ίδια στέγη προτού κάνουν το καθοριστικό βήμα για να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Βρήκαν το νέο τους σπίτι και άρχισαν σιγά σιγά τη διαδικασία της μετακόμισης, γεμίζοντας κούτες με τα πράγματα από το σπίτι της γυναίκας. Και εκεί άλλαξαν όλα, με αφορμή ένα ...ξεχασμένο προφυλακτικό! Την ώρα που ο άνδρας μετακινούσε τη βαριά συρταριέρα της κρεβατοκάμαρας για να την αδειάσει, από πίσω έπεσε το προφυλακτικό.

Η έκπληξή του ήταν έντονη επειδή ακριβώς (όπως αργότερα έλεγε ο ίδιος μπροστά στους γείτονες) η σύντροφός του ντρεπόταν ακόμα και να ζητήσει τέτοιο προϊόν στο φαρμακείο! Και όταν την ρώτησε πού βρέθηκε στο σπίτι της και πεταμένο πίσω απ' το έπιπλο άρχισε να μη του μιλά με σαφήνεια...

Έπεσαν και χαστούκια...

Την ανακάλυψη ακολούθησε επεισοδιακός καυγάς του ζευγαριού. Ο νεαρός έγινε έξαλλος και χτυπούσε τους τοίχους και τις πόρτες. Η σύντροφός του προσπάθησε να βγει από το διαμέρισμα για να φύγει μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως αυτός την ακολούθησε σπρώχνοντάς την στον διάδρομο. Με αποτέλεσμα οι γείτονες να βγουν έξω κι έτσι να γίνουν μάρτυρες του περιστατικού και να μάθουν την αιτία της ξαφνικής έκρηξης του κατά τα άλλα αγαπημένου ζευγαριού. Όπως λέγεται, μέχρι και χαστούκια έπεσαν από τον εξαγριωμένο άνδρα και ήταν οι γείτονες που μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν κι έτσι να αποφευχθούν τα χειρότερα...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...