Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Θεατρικό διήμερο στην Κάτω Αχαΐα

Ένα διήμερο πλήρες θεατρικών συγκινήσεων επιφυλάσσει στο κοινό της περιοχής για το διήμερο (Σάββατο – Κυριακή) 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2012 ο δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Συγκεκριμένα από τη θεατρική ομάδα «Το τρίτο κουδούνι» του ΤΕΙ Αθήνας θα παρουσιασθούν τα έργα «Αντιγόνη» του Σοφοκλή (Σάββατο 22/9/2012) και «Η τελετή» του Παύλου Μάτεσι (Κυριακή 23/9/2012).

Οι παραστάσεις θα δοθούν στην Κάτω Αχαΐα (προαύλιο Γενικού Λυκείου) με ώρα έναρξης 8:30μ.μ. και με ελεύθερη είσοδο.

Παρουσιάσθηκε και το έργο «Ένα δέντρο που το λένε    Νικόλα» του Δ.Ποταμίτη από την παιδική σκηνή της θεατρικής ομάδας «ΗΘΟΣ ΠΟΙΕΙ» του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λεύκας Πατρών.

Ο δήμος Δυτικής Αχαΐας πρόσφερε στο παιδικό κοινό της περιοχής - αλλά και στους γονείς την ευκαιρία να περάσουν μια πολύ όμορφη βραδιά παρακολουθώντας τη θεατρική παράσταση του έργου του Δ.Ποταμίτη «Ένα δέντρο που το λένε Νικόλα» από την παιδική σκηνή της θεατρικής ομάδας «ΗΘΟΣ ΠΟΙΕΙ» του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λεύκας Πατρών σε σκηνοθεσία Γιάννη Βλάχου.

Η παράσταση - μια παράσταση «καλοκουρδισμένη», με θεατρικό ρυθμό και «γεμάτη μουσική», τραγούδια, χρώματα και μηνύματα - δόθηκε στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου της Κάτω Αχαΐας και ενθουσίασε τα παιδιά που την παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον παρά τη μεγάλη της – δύο ώρες - διάρκεια. Μάλιστα ανταποκρίθηκαν σχεδόν μαζικά στην πρόσκληση που τους απηύθυναν τα παιδιά - ηθοποιοί της παράστασης να ανέβουν στη σκηνή και να συμμετάσχουν - κάποιες στιγμές - με χαρά στην εξέλιξη της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...