Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Νικολόπουλος: Το χρηματοικονομικοεκδοτικό σύστημα υποκαθιστά το πολιτικό

Καλεσμένος του δημοσιογράφου Π. Κουσουλού, ήταν σε διαδικτυακή συνέντευξη – συζήτηση, ο συντονιστής του ΚΙΝ.Α. (Κίνημα Αναγέννησης), Νίκος Νικολόπουλος.

Ο μαχητικός Βουλευτής με έναν ασυνήθιστα αποκαλυπτικό λόγο μίλησε για το όργιο του λαθρεμπορίου στα καύσιμα, που εξακολουθεί να γίνεται κάτω από την «μύτη» και άλλοτε και με τις ευλογίες της πολιτικής ηγεσίας. Με έγγραφα «φωτιά» φανέρωσε πόσα δισεκατομμύρια έχουν χαθεί και χάνονται ακόμα και σήμερα τα οποία είναι ασφαλή και άμεσα ρευστοποιήσιμα ισοδύναμα, πολλών εκ των νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις.

Ασυμβίβαστα, δήλωσε ο Αχαιός πολιτικός πως θα κινηθεί και θα επιμείνει έως τέλους ανεξάρτητα μάλιστα από την αντεπίθεση λάσπης που θα δεχτεί.

«Θα φτάσω μέχρι τέλους» είπε στο δημοσιογράφο Π. Κουσουλό, ενώ άναψαν οι γραμμές και βούιξαν τα σχόλια στο διαδίκτυο και τα «τιτιβίσματα» στο twitter.

Μεταξύ πολλών άλλων ο Νεοδημοκράτης Βουλευτής απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε: «Σε θέση μάχης βρίσκονται οι πολίτες για να αποτραπεί η τελική έφοδος συγκυβέρνησης και τρόικας για την λεηλασία και ληστεία όλων μας καθώς και την ολοκληρωτική κατάλυση του κοινωνικού κράτους.

Η οργή -διαπιστώνω μέσα από τις περιοδείες μου σε όλη την Ελλάδα- διατρέχει ολόκληρη την κοινωνία και έχει διαμορφωθεί πια ένα κλίμα πρωτοφανούς κοινωνικής όξυνσης βρίσκεται στο πόδι.

Οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, προτίμησαν όλο το βάρος να το ρίξουν στους αδύναμους πολίτες και να τους εξαθλιώσουν εντελώς!!!.

Ας το ξανασκεφτούν. Κυριολεκτικά παίζουν με την φωτιά.

Φαίνεται πως δεν έχουν κατανοήσει ότι ο λαός…κουράστηκε επί τρία χρόνια να δίνει το «αίμα» του για να…. σωθεί με λόγια και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Εξακολουθούν και οι τρεις τους να μεταχειρίζονται επικοινωνιακά την ελληνική κοινωνία σαν να είμαστε ακόμα σε άλλες εποχές.

Απ’ άκρου εις άκρον της χώρας οι πολίτες διαπιστώνουν» είπε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αναγέννησης ότι το χρηματοικονομικοεκδοτικό σύστημα υποκαθιστά το πολιτικό. Το περιορίζει μάλιστα σε υπηρετικό ρόλο και αυτό δείχνει ασμένως να αποδέχεται αυτό το ρόλο αφού βολεύεται».

Αν δεν παταχθεί η πολιτική διαφθορά σε αυτήν τη χώρα, ό, τι οικονομικά μέτρα και αν ληφθούν, δεν θα φέρουν κοινωνική συναίνεση που είναι αναγκαία προϋπόθεση για να λειτουργήσει ένας λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...