Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δήμος Ξηρομέρου τίμησε την παγκόσμια πρωταθλήτρια του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Την παγκόσμια πρωταθλήτρια του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (Ι.T.F) Μαρία Λεκατσά τίμησε ο Δήμος Ξηρομέρου, σε εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα χθες Πέμπτη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κανδήλας Στην εκδήλωση μίλησαν και έδωσαν συγχαρητήρια στην Μαρία και στους προπονητές της Σπύρο Καϋμενάκη και Γιώργο Παπαδιώτη, αλλά και στους δασκάλους της και τους γονείς της, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας κα Δήμητρα Καραπιπέρη, ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ. Ηλίας Ταμπάκης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ξηρόμερου κα Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωνσταντίνα και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Ξηρόμερου κ. Βασίλης Μουρκούσης.

Οι ομιλητές τόνισαν ιδιαίτερα την σημασία που έχει για την νεολαία του τόπου μας η προσπάθεια της Μαρίας ως πρότυπο και ως έμπνευση. Στάθηκαν στο γεγονός ότι η Μαρία πέρα από τους αντιπάλους της, είχε να παλέψει και με άλλες δυσκολίες όπως η έλλειψη υποδομών. Εξήραν την συμβολή των προπονητών της, στην ανάδειξη της ως παγκόσμια πρωταθλήτρια και στάθηκαν ιδιαίτερα στον κ . Σπύρο Καϋμενάκη, ο οποίος έχει «προσφέρει τα μέγιστα στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό του τόπου μας», όπως χαρακτηριστικά ανάφερε η κ. Κουμανδράκη.

Στα θετικά της εκδήλωσης είναι ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κανδήλας. Ελπίζουμε ότι η επίσημη πολιτεία, (είτε αυτή λέγετε Υπουργείο, Ομοσπονδία, Δημοτική Αρχή κλπ), που δίνει πάντα το παρών στις επιτυχίες των αθλητών μας, να σταθεί δίπλα και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Μαρία άνοιξε τα φτερά σου και πέτα», ήταν η παρότρυνση του προπονητή της Σπύρου Καϋμενάκη, για το μέλλον της, και νομίζω ότι μας εκφράζει όλους…

Πηγή: www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...