Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ηλεία: Σκέφτονται να κόψουν τα... τσιγάρα οι περιπτερούχοι

Ολοένα και πιο συχνά οι καπνιστές της Αμαλιάδας παίρνουν σαν απάντηση από τα... περίπτερα της πόλης το «Δεν φέρνουμε πια αυτή τη μάρκα» ή «μου τελείωσαν γιατί φέρνω λίγα πακέτα», καθώς εδώ και αρκετό διάστημα οι περιπτερούχοι έχουν αρχίσει να «κόβουν» τα «ακριβά» προϊόντα που δεν έχουν ζήτηση.

Για την ακρίβεια, τα τσιγάρα αποτελούν πλέον «βραχνά» για τους περιπτερούχους της Αμαλιάδας που πρέπει να πουλήσουν μία ολόκληρη κούτα για να κερδίσουν σαν μεροκάματο 1,85 ευρώ, ενώ για τον ανεφοδιασμό των περιπτέρων τους, θα πρέπει να δώσουν «ζεστό χρήμα», καθώς πίστωση δεν υπάρχει πια!

Oι περιπτερούχοι σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν την πώληση των τσιγάρων στα παντοπωλεία της πόλης και στα σούπερ μάρκετ. Τα τσιγάρα όμως δεν είναι και το μοναδικό πρόβλημα καθώς γενναίο «ψαλίδισμα» έχει πέσει και στα ποσοστά κέρδους του Αθηναϊκού Τύπου, αλλά και στις διάφορες κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Από την άλλη όμως, τα τρία αυτά προϊόντα είναι και τα μοναδικά που πουλούν πλέον οι περιπτερούχοι της Αμαλιάδας, με τους πελάτες τους να έχουν κόψει ακόμα και τις τσίχλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...