Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Εθελοντική αιμοδοσία στα Βραχνέικα Πάτρας

Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, υπεύθυνος για θέματα Δημοτικών Ενοτήτων Βραχνεΐκων και Παραλίας, Γιώργος Σιγαλός, κάνει γνωστό ότι στις 24 Ιουνίου και από τις  9.00 έως τις 13.00 θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στα Βραχνέικα του Δήμου Πάτρας.

Το Κέντρο Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Βραχνεΐκων, τον Κοινωνικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων και την Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου θα βρίσκεται στα Βραχνέικα στο πλαίσιο της εθελοντικής του δράσης, την οποία παραδοσιακά στηρίζουν οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Βραχνεΐκων (Βραχνέικα, Μονοδένδρι, Καμίνια, Θεριανό, Μοιραίικα, Τσουκαλέικα).

Να σημειωθεί, πως η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου, ήταν συγκινητικά μεγάλη. Όσοι από τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Βραχνεΐκων χρειάστηκαν αίμα εξυπηρετήθηκαν άμεσα λόγω του ότι η Ενότητα Βραχνεΐκων συμμετέχει τακτικά με εθελοντικές αιμοδοσίες  στην ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Κέντρου Αιμοδοσίας.

«Σας καλούμε λοιπόν και αυτή τη φορά να δώσουμε αίμα και μαζί με μας να ακολουθήσουν και άλλοι. Η συμμετοχή όλων μας στην αιμοδοσία της 24ης Ιουνίου είναι υποχρέωση μας», δηλώνει ο κ. Σιγαλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...