Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Πάτρα: "Η αντιπολίτευση θέλει να τιμωρεί τους πολίτες που μας εξέλεξαν"

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας σχετικά με το θέμα της επιλογής Προέδρου της ΔΕΥΑΠ, από τη Δημοτική Αρχή τονίζονται τα εξής:

"Για άλλη μια φορά η αντιπολίτευση απέδειξε ότι εκείνο που την ενδιαφέρει δεν είναι η πόλη, δεν είναι η επίλυση των προβλημάτων, αλλά το πώς θα τιμωρήσει τους πολίτες που εξέλεξαν την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα».

Για δεύτερη φορά, εφευρίσκοντας δήθεν επιχειρήματα και πολιτικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ή ακόμη χειρότερα βγάζοντας πιστοποιητικά ακαταλληλότητας για πρόσωπα με καταξιωμένη κοινωνική θέση και προσφορά, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την Πάτρα, αλλά με μικροπολιτικά συμφέροντα, επιλέγουν να ναρκοθετήσουν την πορεία της ΔΕΥΑΠ, μιας Δημοτικής Επιχείρησης η οποία χρειάζεται επικεφαλής που θα ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξή της, καθώς αυτή παρουσιάζει ελλειμματικό ισολογισμό γεγονός που θέτει σε κίνδυνο το δημόσιο χαρακτήρα της, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την οικονομική επιβάρυνση των πολιτών.

Tην πρώτη φορά, αυτοί που θα ψήφιζαν «με τα δύο χέρια» τον κ. Κοντοέ, ξέχασαν να κάνουν χρήση και του ενός χεριού, απομακρύνοντας με τη στάση τους από τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ έναν άνθρωπο με ήθος, συνέπεια, αρχές, εργατικότητα και προσφορά.

Τη δεύτερη φορά επέλεξαν να απορρίψουν έναν από τους πλέον στενούς τους συνεργάτες!!! Αρνούμενοι να λάβουν υπόψη τους τα κριτήρια της εργατικότητας, της επιστημονικής επάρκειας, της γνώσης των θεμάτων της περιοχής, και της εντιμότητας, που έχουν αναγνωρίσει επανειλημμένα με την ψήφο τους οι πολίτες και για τα οποία και επελέγη ο κ. Τριανταφυλλόπουλος από τον Δήμαρχο Πατρέων προκειμένου να προταθεί για τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ.

Η Δημοτική Αρχή αποδοκιμάζει κάθε προσπάθεια σπίλωσης ικανών και έντιμων προσώπων προκειμένου να εξυπηρετηθούν προσωπικά ή μικροκομματικά συμφέροντα και φιλοδοξίες και επιμένει να προτάσσει το καλό της πόλης και των πολιτών έναντι της πεπαλαιωμένης αντίληψης περί πολιτικής και προσώπων.

Όσοι επιμένουν να παραμένουν σε καταδικασμένες από τους πολίτες πρακτικές και μεθοδεύσεις, δεν έχουν αντιληφθεί την σημερινή πραγματικότητα και δεν σέβονται την επιθυμία των πολιτών να απαγκιστρωθούν από παλαιοκομματισμούς και να εμπιστευθούν τους ικανούς και τους εργατικούς και όχι τους στρατευμένους «ημέτερους».

Από τους πολίτες θα λάβουν τις απαντήσεις τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...