Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Οι σφήκες "έφαγαν" τον κόσμο στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου!

Για μια ακόμα φορά τέτοια εποχή (καλοκαίρι) το έντονο πρόβλημα καθαριότητας στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, γίνεται ακόμα εντονότερο, λόγω της ζέστης. Και μια από τις... παρενέργειες είναι τα σμήνη σφηκών που έχουν φωλιάσει στις βρώμικες κερκίδες αλλά και μέσα στα δημοσιογραφικά θεωρεία. Με εικόνες στο ματς με τη Ζάκυνθο, όπως και παλαιότερα, να επιτίθενται στους παρευρισκόμενους φιλάθλους, κυρίως στην κεντρική Θύρα (των «επισήμων») μεταξύ άλλων!

Ανάλογα βρώμικη είναι γενικότερα και πάλι η εικόνα και σε άλλους επίσης χώρους του Δημοτικού Σταδίου, αλλά και τον πέριξ του αγωνιστικού και πλησίον των αποδυτηρίων χώρο, και τα λοιπά.

Πρόκειται (επαναλαμβάνουμε) για μια εικόνα που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, χωρίς οι αρμόδιοι να "συγκινούνται" (και παλαιότερα άλλωστε, όπως στην αρχή της προπέρσινης σεζόν 2010 - 2011, ο Πανηλειακός με δικές του ενέργειες προέβη σε κάποιον έστω καθαρισμό, αφού ο αρμόδιος Δήμος είχε δηλώσει αδυναμία, ενώ το ίδιο έγινε και κάποιες άλλες φορές)!

Πριν μάλιστα το ματς με τη Ζάκυνθο, κάποιοι άνθρωποι της ομάδας, πριν την προσέλευση των φιλάθλων, ψέκασαν τουλάχιστον κάποια σημεία στις κερκίδες με εντομοκτόνο, σε μια προσπάθεια να ... «μετριάσουν το κακό»!

Και υπενθυμίζεται ότι για την Κυριακή είναι προγραμματισμένο στον ίδιο χώρο κι άλλο ματς (με τον Οικονόμο), όπως και την προσεχή Τετάρτη (με τη Νίκη Βόλου), που αναμένεται κι ακόμα περισσότερος κόσμος απ' ότι την Πέμπτη!

Καλό είναι ο Δήμος να μεριμνήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...