Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Οι Πατρινοί τίμησαν την Νατάσα Ράγιου

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ, έκλεισε την προεκλογική της εκστρατεία η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου.

Καλώντας τους εκατοντάδες παριστάμενους να δώσουν την Κυριακή καθαρή εντολή στη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, η Νατάσα Ράγιου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ παραθέτοντας πλείστα όσα επιχειρήματα που καταρρίπτουν την συστημική αντίληψη σύμφωνα με την οποία ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία εκπροσωπούν το ίδιο και το αυτό.

«Το ΠΑΣΟΚ οδήγησε την χώρα στην μέγγενη των μνημονίων, το ΠΑΣΟΚ βύθισε τη χώρα στην ύφεση, το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τους πολίτες στα αδιέξοδα και την οικονομική κατάθλιψη. 

Και την δύσκολη ώρα που η Ελλάδα βρισκόταν κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού, η ΝΔ έπραξε υπεύθυνα και έσωσε την παρτίδα, αναλαμβάνοντας το βάρος του πολιτικού κόστους, αλλά με καθαρή συνείδηση κοιτάζοντας στα μάτια τον πολίτη έκοψε τον γόρδιο δεσμό», επεσήμανε η Νατάσα Ράγιου.

Η υποψήφια βουλευτής υπογράμμισε ότι το οικονομικό μοντέλο της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη διάρκεια των πέτρινων χρόνων του μνημονίου, κινήθηκε σε υπεύθυνες βάσεις, προτάσσοντας τους πυλώνες της ανάπτυξης και της διαχείρισης του δημόσιου χρέους, με μέτρα που δεν θα συνέθλιβαν τους μισθούς τις συντάξεις και τα εισοδήματα των
μικρομεσαίων

"Τότε μας αποκαλούσαν μαθητευόμενους μάγους. Σήμερα κάνουν σημαία τις θέσεις μας" είπε η κυρία Ράγιου. 

Η Αχαιή πολιτικός επιτέθηκε και στην Αριστερά για την στείρα και καταστροφική πολιτική που άσκησε στα χρόνια που η χώρα θα έπρεπε να δημιουργήσει, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους νεόκοπους αντιμνημονιακούς θύλακες που αναδύθηκαν στην πολιτική σκηνή, σημειώνοντας ότι επικίνδυνοι δεν είναι αυτοί που έχουν λάθος θέσεις, αλλά αυτοί που φωνασκούν χωρίς πρόταση.

Τέλος η Νατάσα Ράγιου, κάνοντας προσωπική αναφορά, ζήτησε τη στήριξη των Αχαιών πολιτών θέτοντας το δίλημμα: "Στην πολιτική δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εσείς επιλέγετε τη σύνθεση του πολιτικού χάρτη και τους ανθρώπους που θα ασκήσουν πολιτική. Γι' αυτό ζητώ τη στήριξή σας. Αλλά ακόμη και αν δεν ψηφίσετε εμένα, στηρίξτε ανθρώπους καθαρούς".

Τέλος η Νατάσα Ράγιου κάλεσε δίπλα της τους στενούς της συνεργάτες και έγινε ένα με τους εκατοντάδες Πατρινούς που παραβρέθηκαν στην κεντρική προεκλογική εκδήλωσή της και θέλησαν να της σφίξουν το χέρι.
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι επρόκειτο για την μεγαλύτερη σε όγκο και παλμό προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Αν δε ληφθεί υπ όψη ότι η παράλληλα ήσαν σε εξέλιξη ακόμη δύο συγκεντρώσεις υποψηφίων του ίδιου χώρου, η επιτυχία της συγκέντρωσης λαμβάνει πολλαπλάσια σημασία.

Σημειώνεται ακόμη ότι η προσέλευση των συμπολιτών ήταν μαζική και διήρκησε καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ, ήταν ασφυκτικά γεμάτη, σε όλους τους χώρους.
Ανάμεσα στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους ήταν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαίας της ΝΔ Ανδρέας Μαζαράκης, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Πανταζάτος οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ανδρέας Μητρόπουλος και Αριστείδης Μπουχάγερ, ο δημοτικός σύμβουλος Πατρέων Σπύρος Πολίτης, ο πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Δημήτρης Σιαμπλής τα κομματικά στελέχη της ΝΔ Γιάννης Γασπαρινάτος και Θανάσης Σγούρας, οι πρώην Δήμαρχοι Λαρισσού και Μόβρης Ανδρέας Ταπεινός και Θανάσης Ορδίτης, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Δυμαίων Κυριάκος Ορλώφ, από την ΔΑΚΕ δασκάλων ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, η γραμματέας του ΔΣ Δύμης Αλεξάνδρα Τζουβάρα, η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας Άννα- Μαρία Ρογδάκη και πλήθος κόσμου που παρέμειναν στο χώρο μέχρι αργά το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...