Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στην Πελοπόννησο

Οι κινητοποιήσεις και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εργαζομένων στις πρωτεύουσες των νομών της Πελοποννήσου, ενάντια στο νέο μνημόνιο και τα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση με την τρόϊκα, διαδέχονται η μια την άλλη με πρωτοβουλία των Εργατικών Κέντρων και του ΠΑΜΕ, σε χωριστές πλατείες, αλλά με την συμμετοχή πολλών εργαζομένων.

Να σημειώσουμε ότι αύριο εργαζόμενοι από την Κορινθία, την Αργολίδα και την Αρκαδία οργανώνονται και με μισθωμένα λεωφορεία ξεκινούν το μεσημέρι για την Αθήνα, όπου θα συμμετάσχουν στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Τα πρώτα λεωφορεία από την Πελοπόννησο ξεκινούν στις 14:00 από την Μεγαλόπολη.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΧΑΪΑΣ

Η ΔΗΜΑΡ καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμμετέχουν στις αυριανές κινητοποιήσεις των συνδικάτων. Στην πιο κρίση καμπή της μεταπολιτευτικής ιστορίας της χώρας, η παρέμβαση των κοινωνικών δυνάμεων με μαζικές και ειρηνικές διαδηλώσεις είναι απολύτως αναγκαία. Πρέπει να ακουστεί η φωνή του κόσμου της εργασίας, των ανέργων, των συνταξιούχων, που βλέπουν εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα δεκαετιών να συνθλίβονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...