Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Οι Γυναίκες ΜΠΟΡΟΥΝ !

Η συνέπεια, η καλή διοίκηση και διαχείριση και η τόλμη στο επιχειρείν, σε συνδυασμό με την άρση της γραφειοκρατίας , την εκμετάλλευση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και την στοχευμένη εθνική πολιτική φορολογικών ελαφρύνσεων, μπορούν να κάνουν το επιχειρηματικό περιβάλλον πιο ευνοϊκό για τις γυναίκες που είναι, σύμφωνα με έρευνες, πιο υπεύθυνες και πιο αποδοτικές.

Αυτά είναι μερικά από τα αισιόδοξα συμπεράσματα της εκδήλωσης για την Γυναίκεια επιχειρηματικότητα, που έγινε στον ΑΣΤΕΡΑ, εν μέσω ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και με στόχο την ενημέρωση του γυναικείου -κυρίως- επιχειρηματικού κόσμου της Πάτρας για τις προοπτικές που υπάρχουν ακόμα και στο ζοφερό παρόν.

Την εκδήλωση, που έγινε με την συνεργασία του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου, συντόνισε η αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ και π. βουλευτής Αχαΐας κ. Νατάσα Ράγιου

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλαν ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Α. Λυκουρέντζος και η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Κ. Παπακώστα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ν. Νικολόπουλος, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Α. Μαζαράκης, ο αντιπρόεδρος Ι. Μάκας, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γ. Ρώρος, ο αντιπρόεδρος Σ. Γαλάνης, ο γραμματέας Ν. Στριφτούλιας, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Κ. Αντζουλάτος, ο αντιπρόεδρος Ν. Καρακίτσος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γ. Δρακούλης, οι επικεφαλής επιμελητηριακών συνδυασμών Π. Μαρλαφέκας και Σ. Μεντζελόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Σταματιάδου, Τ. Μανωλοπούλου και Σ. Πολίτης, ο βοηθός δημάρχου Δ. Αχαΐας Κ. Ταπεινός και η γραμματέας του ΔΣ Αλ. Τζουβάρα, ο Στάθης Πολίτης (NEWSPLUS), ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Σ. Γκοτσόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας Α.Μ. Ρογδάκη και πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες επιχειρηματίες της Πάτρας και του Αιγίου.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...