Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί και χωρίς να πεθάνουν οι Έλληνες!»

Την ανάγκη να υπάρξει ριζική αλλαγή της οικονομικής πολιτικής που ακολουθείται, επανέλαβε ο βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως με τα νέα μέτρα που λαμβάνει δείχνει ότι δεν κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει το περιεχόμενο της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου και να αποκαλύψει ότι: «Επιτέλους μετά δύο χρόνια τώρα στην τρόικα έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν….»|

Ο Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ δεν απέφυγε να μιλήσει για τα «δύσκολα». : «Τώρα η λύση είναι η δραστική μείωση του δημόσιου τομέα, ο περιορισμός της σπατάλης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Η στροφή στον ιδιωτικό τομέα με ελάφρυνση φόρων στις επιχειρήσεις, ανάπτυξη με λιγότερη γραφειοκρατία για να μπορεί η πολιτεία να κινηθεί πιο άνετα και να δώσει κίνητρα στον ιδιωτικό τομέα για να μπορούν να γίνουν οι επενδύσεις.

Για όλα αυτά είπε: «Χρειάζεται πολιτική βούληση και όχι ωραία λόγια, τίποτα δεν γίνεται δια μαγείας. Με δυο λόγια, στροφή στον ιδιωτικό τομέα με διαφάνεια για να μπορέσει η οικονομία να κινηθεί και να σταματήσει η λάθος συνταγή των φόρων που δεν μας βγάζει πουθενά».

Απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους της περιοχής ο Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, είπε: «Η πόρτα του «εργασιακού μεσαίωνα» έχει ανοίξει. Θέλοντας και μη, οι Έλληνες εξωθούνται να τη διαβούν.

Δυστυχώς ο Πρωθυπουργός του μνημονίου ονειρεύεται μια «κινεζοποιημένη αγορά εργασίας». Η κυβερνώσα σοσιαλιστική παράταξη ανέλαβε με τον συνδικαλιστή υπουργό εργασίας να το κάνει πολιτική πράξη; Αλήθεια αναρωτιέμαι τέτοιες επενδύσεις θέλουν να προσελκύσουν άραγε οι ξένοι δανειστές μας;
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...