Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας: Το Οnline επί σκηνής του θεάτρου Απόλλων!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας Οnline την Τρίτη 11 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, παρουσία της προέδρου του Δ.Σ. Νανάς Πατρώνη, της Χαριτίνης Καρλιαύτη μέλους του Δ.Σ., ηθοποιών και φίλων του θεάτρου.

Το Οnline είναι ένα εικονικό περιβάλλον, ένας διαδικτυακός τόπος , όπου χωρίς σωματική και οπτική επαφή, με την ασφάλεια της απόστασης και της ανωνυμίας , δίνει τη δυνατότητα στο άτομο να αποκτήσει φωνή και ελευθερία.


Ο εθισμός από το διαδίκτυο είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που χαρακτηρίζει την εποχή μας. Είναι ο τρόπος ικανοποίησης της ανάγκης μας για επικοινωνία ή ένας τρόπος να ζούμε αποκομμένοι από την πραγματική ζωή; Μπορεί ένα αθώο εργαλείο όπως είναι το ίντερνετ να γίνει φονική μηχανή; Στο Οnline όλοι βρίσκουν διέξοδο, έχουν λόγο ύπαρξης, στις ελπίδες, στα όνειρά, στην αλήθεια , στο χιούμορ που κανείς δεν θέλει να χάσει. Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του άλλου και με το να αφήνεσαι σε ένα αίσθημα ικανοποίησης που γίνεται εθιστικό, η αποσύνδεση μοιάζει αποτρεπτική, σχεδόν αδύνατη.

Ποια θα είναι τα όρια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...