Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Πάτρα: Του βγήκε ξινή η σεξουαλική παρενόχληση - Τον έπιασε ο αρραβωνιαστικός της άτυχης γυναίκας!

Ο 24χρονος που κατέληξε σε νοσοκομείο της πόλης, κατηγορείται για απόπειρα βιασμού...


Για απόπειρα βιασμού κατηγορείται, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί και με την οποία παραπέμπεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο νεαρός που συνελήφθη χθες το απόγευμα (09-03-2014), όταν... θώπευσε τα οπίσθια 38χρονης γυναίκας στην περιοχή των Ζαρουχλείκων Πατρών.


Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα, όταν η 38χρονη βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια και τότε δέχθηκε την επίθεση του 24χρονου. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τότε από το σπίτι βγήκε ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος και συνεπλάκη με τον νεαρό δράστη.

Προσπαθώντας να διαφύγει ο 24χρονος από την μανία του αρραβωνιαστικού της 38χρονης, ανέβηκε στο μηχανάκι του για να… εξαφανιστεί, όμως τελικά έπεσε επάνω στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του άνδρα και τραυματίστηκε.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και στο μεταξύ είχε ενημερωθεί και η Αστυνομία, άνδρες της οποίας τον συνέλαβαν, μετά από λίγο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και δεν κρίθηκε απαραίτητη η περαιτέρω νοσηλεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...