Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Η ΕΛ.ΑΣ. πονοκεφαλιάζει για το ματς του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό στη Πάτρα

«Πονοκέφαλος» παραμένει για την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ο αγώνας μπάσκετ της ερχόμενης Δευτέρας 3 Μαρτίου στην Πάτρα της ομάδας του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού, λόγω της μετακίνησης οργανωμένων οπαδών από τον Πειραιά, όπως και είχε ήδη ανακοινωθεί, καθώς επίσης και της παρουσίας του νέου συνδέσμου πλέον στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Εδώ και μέρες η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε συσκέψεις επί συσκέψεων προκειμένου να εκπονήσει ειδικό σχέδιο για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν, εξαιτίας της παρουσίας και των οπαδών από την Αθήνα, αφού από χθες η Πάτρα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του τελευταίου τριημέρου του Καρναβαλιού και των παρελάσεων.

Να σημειωθεί πως από την περασμένη κιόλας εβδομάδα είχε ανακοινωθεί πως την ερχόμενη Δευτέρα, λίγο πριν τη διεξαγωγή του αγώνα μπάσκετ των «μελανόλευκων» με τους «ερυθρόλευκους», είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τα εγκαίνια του νέου συνδέσμου του Ολυμπιακού στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα, με την παρουσία και των οπαδών από τον Πειραιά και στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι θα πήγαιναν πορεία στο γήπεδο της Περιβόλας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Τελικά μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, οι διοργανωτές ενημερώθηκαν, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, πως θα πρέπει να αναβάλουν την ημερομηνία, ειδάλλως ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί. Έτσι προκειμένου να μην κάνουν κακό στην ομάδα τους αποφάσισαν να αναβάλλουν για άλλη ημερομηνία τα εγκαίνια.

Παράλληλα, εκδόθηκε ανακοίνωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ότι «έπειτα από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προχθές, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, κατά την διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, που θα διεξαχθεί την 03/3/2014 και ώρα 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο Απόλλωνα στη Πάτρα μεταξύ των ομάδων Απόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός ΣΦ.Π. απαγορεύεται οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης για το Κλειστό Γυμναστήριο Απόλλωνα Πάτρας».

Πάντως, μπορεί να αναβλήθηκαν τα εγκαίνια και να μην κατέβουν οργανωμένοι οπαδοί στην Πάτρα, όμως η τοπική αστυνομία ανησυχεί και παραμένει σε εγρήγορση, καθώς σίγουρα θα θελήσουν μεμονωμένοι φίλαθλοι να βρεθούν στο γήπεδο, κάτι που τους θέτει σε επιφυλακή αφού είναι πολύ πρόσφατες οι συνεχείς επιθέσεις των οπαδών άλλων ομάδων, όπως του Παναθηναϊκού στο νέο στέκι της οδού Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...