Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Θρήνος στην Πάτρα: 26χρονος «έσβησε» στον ύπνο του...

Στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου θα γίνει η κηδεία του 26χρονου Μιχάλη Θάνου, ενώ η ταφή του στο Α΄ κοιμητήριο Πατρών


Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από τον αιφνίδιο θάνατο του νεαρού επιστήμονα Μιχάλη Θάνου που έμελλε να φύγει από τη ζωή στα 26 του χρόνια. Η τραγική είδηση έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στο Τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών στο οποίο ήταν υποψήφιος διδάκτορας. 


Σύμφωνα με το thebest.gr, ο άτυχος νεαρός που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ''εφυγε'' ξαφνικά στον ύπνο του τα ξημερώματα, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Οι γονείς του, τον πήγαν σε νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο άτυχος νέος ήταν ο πρωτότοκος γιος του πατρινού παιδίατρου Δημήτρη Θάνου, ο οποίος διατηρεί ιατρείο στην οδό Καραϊσκάκη και της εκπαιδευτικού Δήμητρας Θάνου. Ολοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό νέο που είχε πάθος για την επιστήμη του. Μάλιστα έκανε το μεταπτυχιακό του στον τομέα της ρομποτικής.

Ο 26χρονος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και εκτιμάται ότι τον πρόδωσε η καρδιά του, ενώ κοιμόταν.

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...