Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Κλειτορία: Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας οι 20 κάλυκες της ληστείας

Προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα όπλα των δυο ληστών έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες


Μέσα και έξω από την τράπεζα όπου σημειώθηκε η αιματηρή ληστεία την περασμένη Δευτέρα, στην Κλειτορία Καλαβρύτων, οι αστυνομικοί βρήκαν και συνέλεξαν 20 κάλυκες. Οι εν λόγω κάλυκες από τις σφαίρες έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα όπλα των δυο ληστών έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.


Εξάλλου, και άλλα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν, τόσο από το χώρο της ληστείας, όσο και έξω από την τράπεζα. Ακόμη εξετάζεται το οπτικό υλικό που υπάρχει και φαίνονται οι δύο δράστες, αν και σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της αστυνομίας, δεν αποκλείεται να είχαν αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρούν σημαντικές τις καταθέσεις του αστυνομικού που συνεπλάκη με τους δύο ληστές και νοσηλεύεται εκτός κίνδυνου στο «401» στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, των δύο υπαλλήλων της τράπεζας που βρίσκονταν στο υποκατάστημα την ώρα της ληστείας, αλλά και του δεύτερου αστυνομικού, που αντάλλαξε πυροβολισμούς με τους ληστές.

Τέλος, όσον αφορά στον τρόπο διαφυγής των δραστών, οι αξιωματικοί της αστυνομίας, που ασχολούνται με την υπόθεση, θεωρούν ότι πιθανόν υπήρξε και τρίτο άτομο σε υποστηρικτικό ρόλο. Ακόμη, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να βρήκαν για κάποιο χρονικό διάστημα καταφύγιο σε γειτονική περιοχή, θέλοντας έτσι να αποφύγουν τις μετακινήσεις αμέσως μετά τη ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...