Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ανήλικος δραπέτης πίσω από 14 διαρρήξεις στην Ηλεία

Ο ανήλικος αρχηγός της σπείρας ήταν και ο μόνος που έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Πύργου


Τον περασμένο Νοέμβριο είχε αποδράσει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου όπου ήταν έγκλειστος καθώς είχε απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για κλοπές. Κάθε άλλο παρά αναμορφώθηκε, όμως, καθώς ο 15χρονος τσιγγάνος έφτιαξε νέα συμμορία και συνέχισε τη δράση του.


Ο ανήλικος αρχηγός της σπείρας ήταν και ο μόνος που έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Πύργου, μετά την αποτυχημένη απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι ενός 38χρονου στο Κατσικάρι Πύργου. Ο ιδιοκτήτης τους πήρε είδηση και τράπηκαν σε φυγή, αλλά ο 15χρονος συνελήφθη ενώ οι δύο συνεργοί του τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί διέφυγαν και αναζητούνται.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι μετά την απόδρασή του, ο ανήλικος και οι συνεργοί του διέπραξαν άλλες 13 διαρρήξεις από τις οποίες επτά στην πόλη του Πύργου, δυο στο Κατσικάρι και από μία στο Λαμπέτι, την Κατσαρού, τον Άγιο Ιωάννη και το Πράσινο Ηλείας. Η λεία των δραστών σε μετρητά, κοσμήματα, υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και κινητά ξεπερνά τις 29.000 ευρώ. Ο 15χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του συνεχίζονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...