Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ηλεία: Η μεγάλη ανατροπή στη δίκη για την απαγωγή μετανάστη!

Η απαγωγή στο Τραγανό Ηλείας και οι καταγγελίες που ακολούθησαν είχαν προκαλέσει σάλο -
Στην πολυαναμενόμενη δίκη, η απόφαση για πολλούς αποτέλεσε έκπληξη...


Αθώο έκρινε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών τον 21χρονο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος φερόταν ως αρχηγός της σπείρας που είχε απαγάγει ομοεθνή του στο Τραγανό και τον κρατούσε αλυσοδεμένο επί τρεις ημέρες!


Το περιστατικό που είχε σοκάρει την Ηλεία αλλά και ολόκληρη τη χώρα, είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στα τέλη Μαρτίου του 2013.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 21χρονος από το Μπαγκλαντές που κάθισε στο εδώλιο και ο οποίος τα τελευταία χρόνια διέμενε στο Τραγανό, αντιμετώπιζε βαρύ κατηγορητήριο, καθώς σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αρπαγή κατά συναυτουργία, ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το θύμα είχε αναγνωρίσει και είχε κατονομάσει στις αστυνομικές αρχές, τον 21χρονο που φερόταν ότι ήταν ο αρχηγός της σπείρας και άλλα δύο άτομα, ενώ για τους υπόλοιπους έξι της σπείρας, είχε δώσει μόνο τα μικρά τους ονόματα και τις ηλικίες τους. Το Δικαστήριο πάντως δεν φαίνεται να πείστηκε για την ενοχή του κατηγορουμένου και τον έκρινε αθώο, σύμφωνα και με τη γνώμη του Εισαγγελέα έδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...