Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Aμαλιάδα: Τον Μάρτιο η απόφαση για τη «Μαύρη Χήρα»

Τον Μάρτιο θα εκδώσει τελικά το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας την απόφασή του για την υπόθεση με κατηγορούμενη τη «μαύρη χήρα»...καθώς την Παρασκευή διεκόπη εκ νέου η ακροαματική διαδικασία λόγω ωραρίου, αφού προηγουμένως ολοκληρώθηκε η απολογία της 52χρονης Ε.Ζ. και του συγκατηγορούμενού της Ν.Κ

Η 52χρονη και ο συγκατηγορούμενός της κατηγορούνται για τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία από τη Ζάκυνθο Τάσου Τσαγκαρόπουλου, τον οποίο στη συνέχεια φέρονται να «τσιμέντωσαν» κάτω από την μπανιέρα πολυτελούς μεζονέτας στο Διακοπτό.


Αντιφάσεις
Η χθεσινή (15/2) ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την απολογία της 52χρονης, η οποία έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, ενώ η ίδια υποστήριξε ότι δεν έχει ευθύνη για τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία και επέρριψε ευθύνες στον τότε σύντροφό της, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή, και παράλληλα ενέπλεξε και τον συγκατηγορούμενό της, ο οποίος απολογήθηκε στη συνέχεια και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.
Μετά τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων, η Εισαγγελέας κα Ειρήνη Τζίβα επιφυλάχθηκε για την πρότασή της και το Δικαστήριο διέκοψε για την Τετάρτη 12 Μαρτίου, οπότε και θα κάνει την πρότασή της η Εισαγγελέας, θα γίνουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων και αναμένεται η έκδοση της απόφασης.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη»
Ο δικηγόρος κ. Ευάγγελος- Μιχαήλ Γαλετζάς, που είναι συνήγορος του κατηγορουμένου Ν.Κ., μιλώντας χθες στo patrisnews.com μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η έως σήμερον αποδεικτική διαδικασία, ουδένα από τους ισχυρισμούς εις βάρος του Ν.Κ. απέδωσε. Η 52χρονη επιδόθει σε έναν αγώνα βασανιστηρίων αλήθειας και λογικής και οι ανακρίβειες και οι αντιφάσεις συνέθεσαν την απολογία της, με επιστέγασμα τις παλλινωδίες σε ερωτήσεις του Δικαστηρίου.Δυστυχώς η απόφαση του Δικαστηρίου, ακόμη και εάν είναι απαλλακτική για τον πελάτη μου, όπως προσβλέπουμε άλλωστε, δεν θα τον βοηθήσει να επανέλθει. Και χρησιμοποιώ τον όρο με την ιατρική έννοια, αφού αυτό μπορεί να χαρακτηρίσει την επαγγελματική, οικογενειακή και προσωπική ζημία που

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση με την 52χρονη είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο, όταν αποκαλύφθηκε η πράξη της τον Ιούνιο του 2010.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 52χρονη έριξε αρχικά ηρεμιστικό στην πορτοκαλάδα του θύματος και στην συνέχεια ο σύντροφός της τον χτύπησε τρεις ή τέσσερις φορές με σφυρί στο κεφάλι και αμέσως μετά η 52χρονη τον μαχαίρωσε κατ’ επανάληψη στο λαιμό.

Η 52χρονη και ο σύντροφός της, με την βοήθεια του συγκατηγορούμενού της από την Αλβανία, έθαψαν στην συνέχεια τον άτυχο 42χρονο κάτω από την μπανιέρα, την οποία και έχτισαν για να μην αφήσουν ίχνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...