Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Πάτρα: Γνωρίστε την βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού - Η γλυκιά Ιωάννα αποκαλύπτεται... (Φωτό)

ΦΩΤΟ από dete.gr

Η Ιωάννα Κυπραίου που ζει και σπουδάζει στην Πάτρα κέρδισε τον σχετικό διαγωνισμό και επιλέχθηκε να γίνει η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού...


Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά Μέσα μαζικής επικοινωνίας στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» στην Ακτή Δυμαίων, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014. Παρούσα στην συνέντευξη Τύπου ήταν και η φετινή Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού Ιωάννα Κυπραίου.

ΦΩΤΟ από dete.gr
Η πανέμορφη Ιωάννα Κυπραίου θα είναι η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014, η οποία εκτός από τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού πάνω στο άρμα της το τελευταίο Σαββατοκύριακο, θα συμμετέχει και θα εμφανίζεται και σε άλλες εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού αφήνοντας τη δική της δροσερή καρναβαλική πινελιά.

Η Ιωάννα Κυπραίου επιλέχτηκε κατόπιν επιλογής της επιτροπής για τη βασίλισσα που εξέτασε τις αιτήσεις των κοριτσιών που προέκυψαν μετά από την ανοιχτή πρόσκληση της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας».

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε το πρωί της Πέμπτης 23ης Ιανουαρίου στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης, την Ιωάννα Κυπραίου ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2014 παρουσίασε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κωνσταντίνος Τρίγγος.

Η Ιωάννα Κυπραίου είπε ότι ζει και σπουδάζει στην Πάτρα και ότι η πόλη είναι ένας θαυμάσιος τόπος να μένει κάποιος. Επίσης θεωρεί το Πατρινό Καρναβάλι έναν ικανότατο λόγο για να βρεθεί κάποιος στην Πάτρα. Χαρακτήρισε το Πατρινό Καρναβάλι τη μεγαλύτερη γιορτή χαράς, διασκέδασης και κεφιού και τόνισε ότι με όλες της τις δυνάμεις θα προωθήσει και θα προβάλει το Πατρινό Καρναβάλι του 2014 όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...