Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Πάτρα: Την σκότωσε η οικιακή βοηθός - ''Την έπνιξα γιατί μου το ζήτησε''!

Η οικιακή βοηθός έπνιξε με καλώδιο τηλεφώνου τη γυναίκα που υποτίθεται πως φρόντιζε - Τα όσα είπε στο δικαστήριο προκάλεσαν αίσθηση...


Ήταν 11 Απριλίου του 2011 όταν η 38χρονη οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία στραγγάλισε την ηλικιωμένη γυναίκα, τη φροντίδα της οποίας είχε αναλάβει. Η Βουλγάρα έπνιξε την 81χρονη, που έπασχε από ανίατη ασθένεια, με καλώδιο τηλεφώνου, μέσα στο σπίτη της.


Πριν από λίγες ώρες ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι η ηλικιωμένη της είχε ζητήσει πολλές φορές να της αφαιρέσει τη ζωή, προκειμένου να τη λυτρώσει. Η 38χρονη υποστήριξε ότι εκείνη την ημέρα ήταν μεθυσμένη και ότι δεν ήξερε τι έκανε.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών της επέβαλε 15ετή κάθειρξη. Σύμφωνα με το thebest.gr, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών, ωστόσο κατά της απόφασης άσκησε έφεση ο Εισαγγελέας.

Στη δίκη κατέθεσαν και συγγενείς της 81χρονης, οι οποίοι είπαν ότι έπασχε από καρκίνο στα νεφρά και για τη φροντίδα της είχαν προσλάβει την 38χρονη. Έμενε για μήνες μαζί με την ηλικιωμένη και το μοιραίο απόγευμα της 11ης Απριλίου του 2011, έσφιξε γύρω από το λαιμό της ένα καλώδιο τηλεφώνου και την σκότωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...