Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: Σπείρα ανηλίκων έκλεβε σχάρες και κάγκελα

Ένας πιτσιρικάς μόλις 16 χρόνων ήταν ο «αρχηγός» σπείρας ανήλικων «κυνηγών» μετάλλων που κρύβονταν πίσω από μια σειρά διαρρήξεων και κλοπών σε περιοχές της Ηλείας, από τις οποίες άρπαζαν σωλήνες, σχάρες φρεατίων, ακόμη και σιδερένια κιγκλιδώματα


Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου,προέκυψε ότι ο 16χρονος συμμετείχε σε τουλάχιστον τρεις κλοπές μεταλλικών αντικειμένων τις τελευταίες δέκα ημέρες, χρησιμοποιώντας κάθε φορά διαφορετικό συνεργό.


Στις κλοπές τον βοηθούσαν δυο ενήλικοι ηλικίας 19 και 18 χρόνων, αλλά και ένα... 12χρονο αγοράκι μαζί με το οποίο είχε χτυπήσει το λιοστάσι ενός 44χρονου στην Κορυφή Ηλείας, από το οποίο έκλεψαν σιδερένια κιγκλιδώματα μαζί με τις βάσεις τους!

Ο «αρχηγός» μαζί με τον 18χρονο είχε αρπάξει δύο λαμαρίνες και τέσσερις σχάρες φρεατίων από το αγρόκτημα ενός 32χρονου στην Ξυλοκέρα Ηλείας, ενώ μαζί με τον 19χρονο διέρρηξαν την αποθήκη του αγροκτήματος ενός 63χρονου στην Ξυλοκέρα και έκλεψαν μια γεωργική φρέζα, τέσσερις βάνες, τέσσερις τροχούς με τις ζάντες τους,60 δίμετρους σωλήνες περίφραξης και πλήθος εργαλείων. Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ στους τρεις συνεργούς του σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...