Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Δ.Πατρών: Πρόγραμμα γυμναστικής για γυναίκες και άτομα τρίτης ηλικίας

Συνεχίζεται με επιτυχία το Τμήμα Γυμναστικής για Γυναίκες που δημιούργησε το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων, στα πλαίσια του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού.


Στόχος του προγράμματος η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου της γυναίκας, καταπολεμώντας το άγχος, βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση και διατήρηση της σωματικής της διάπλασης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες άνω των 18 ετών .


Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνεται από Εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Δημοτικούς Υπαλλήλους του Τμήματος Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης στον 7ο όροφο, κάθε Τρίτη πρωί, 08:00-09:30 και κάθε Πέμτη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ,12:00-13:30.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους σε ένα από τα παραπάνω τμήματα , στις αίθουσες υλοποίησης των προγραμμάτων, τις αντίστοιχες ώρες και μέρες υλοποίησης του προγράμματος.

Πληροφορίες στα τηλ.2610 313404,2610 342270, στο email onap@otenet.gr ή στα γραφεία του Τμήματος Άθλησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (είσοδος από οδό Ρίτσου).

Απαραίτητα Δικαιολογητικά Εγγραφής

Υπέυθυνη Δήλωση του Ν.105, η οποία συμπληρώνεται κατά την Αίτηση Εγγραφής.
Ιατρική βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...