Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Πάτρα: Συνέλαβαν δύο Αλβανούς για τον φόνο 77χρονου στην Συντριάδα του Πύργου.

Δύο άτομα έχουν συλληφθεί και ένα ακόμη αναζητείται για τον φόνο ενός 77χρονου που είχε γίνει στις 10 Οκτωβρίου του 2013, στην περιοχή Συντριάδα του Πύργου. 


Ειδικότερα, συνελήφθησαν, έπειτα από εντάλματα του ανακριτή Πύργου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 30 και 21 ετών, ενώ αναζητείται ένας 36χρονος ομοεθνής τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία.


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, αφού μπήκαν στον στάβλο του 77χρονου, στη συνέχεια, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τοποθέτησαν βρόγχο από σπάγγο στο λαιμό του θύματος. Κατόπιν, πήραν από την ζώνη του το κλειδί του σπιτιού του, και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή. Λίγες ώρες αργότερα ο 77χρονος βρέθηκε νεκρός από τον γιο του.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν συλλέξει από τον στάβλο και το σπίτι του 77χρονου, αλλά και από τις έρευνες που είχαν κάνει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος είχε συλληφθεί στις 20 Δεκεμβρίου του 2013 από άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, έπειτα από ένταλμα του ανακριτή Κυπαρισσίας για ληστείες σε Μεσσηνία και Αμαλιάδα και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας, προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...