Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Αγρίνιο: Πενταμελής σπείρα έβαζε στόχο ηλικιωμένους

Στην εξιχνίαση σπείρας με πλούσια δράση στην πόλη του Αγρινίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, η οποία εξαπατούσε ηλικιωμένους αποκομίζοντας χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές στο Αγρίνιο.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cityVoice.gr, η ομάδα αποτελούνταν από πέντε μέλη, τρεις Έλληνες άνδρες ηλικίας 51, 30 και 26 ετών, μία Ελληνίδα ηλικίας 26 ετών και έναν Ρουμάνο επίσης 26 ετών, οι οποίοι εξαπατούσαν ηλικιωμένους, προσποιούμενοι συνήθως "γνωστούς" δικών τους προσώπων τους.

Οι δράστες "λειτουργούσαν" χωρισμένοι σε ομάδες των δύο ατόμων και με την δικαιολογία πως υπήρχαν οφειλές προς αυτούς, έμπαιναν στα σπίτια των θυμάτων τους, καταφέρνοντας να αποσπάσουν χρηματικά ποσά αλλά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα τα οποία έκλεβαν με την μέθοδο της απασχόλησης και μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί οκτώ περιπτώσεις τόσο στο κέντρο του Αγρινίου όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, για απάτες κατά συναυτουργία ενώ η λεία τους συνολικά υπολογίζεται πάνω από 9.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...