Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη γιορτή και παραδοσιακό γλέντι από τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι φέτος, παρά την οικονομική κρίση, τα χορευτικά τμήματα του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου πιστά στις παραδόσεις και το εορταστικό κλίμα των ημερών διοργανώνουν  κι εφέτος χριστουγεννιάτικη γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 9.30μ.μ. στο κέντρο «ΚΟΡΑΛΙ» στο Προάστιο Πατρών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς χορευτές, οι οποίοι θα ψάλουν τα κάλαντα και θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν τα τμήματα ενηλίκων, 150 χορευτές, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν με χορούς από την Θράκη μέχρι την Κρήτη.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει βραδιά ελληνικής παράδοσης που  θα ξεφαντώσουμε με την ορχήστρα του κέντρου μέχρι το πρωί με σκοπό τη διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας και της παράδοσης της περιοχής μας, αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών και των φίλων του Συλλόγου..


Η οργανωτική επιτροπή προσκαλεί τα μέλη του Π.Σ. και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή και να ανταλλάξουν ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος 2014 και να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί.

Προσκλήσεις  διατίθενται από τα  μέλη του Δ.Σ. και στη είσοδο του κέντρου εφόσον δεν θα έχουν εξαντληθεί.

Πληροφορίες 6972296949.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

 9.30 - 10.00 μ.μ. Άφιξη μελών και φίλων του Συλλόγου.
10.00 - 10.10 μ.μ. Άφιξη επισήμων.
10.10 - 10.20 μ.μ. Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια
10.20 - 11.00 μ.μ. Παρουσίαση παραδοσιακών χορών
11.00 - 11.15 μ.μ. Χαιρετισμοί επισήμων και τον πρόεδρο του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Α. Φραντζή. Απονομή δώρων στους λιλιπούτιους χορευτές του Συλλόγου μας.
11:30 μ.μ. και μέχρι πρωίας πλούσιο δημοτικό λαϊκό, παραδοσιακό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...