Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ηλεία: Καταδικάστηκαν τρεις Βούλγαροι που διέρρηξαν στάβλο

Όχι μόνο δεν έβγαλαν κέρδος, αλλά θα πληρώσουν κιόλας για να εξαγοράσουν την ποινή φυλάκισης ύψους 18 μηνών που τους επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας, οι τρεις Βούλγαροι που διέρρηξαν ένα στάβλο και έκλεψαν ακόμη και τα κουδούνια των προβάτων

Οι δράστες, δυο άνδρες και μια γυναίκα, εντοπίστηκαν στη Δαφνιώτισσα Ηλείας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμαλιάδας και της Ο.Π.Κ.Ε. ενώ μετέφεραν με Ι.Χ. Αυτοκίνητο 29 χάλκινες κουδούνες, μια βενζινοκίνητη γεννήτρια, μια χάλκινη ψεκαστήρα, διάφορα εξαρτήματα από τρακτέρ και μηχανήματα καθώς και πολλά διαρρηκτικά εργαλεία.


Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχαν λεηλατήσει το στάβλο ενός 53χρονου κτηνοτρόφου σε κοντινή αγροτική περιοχή κι έτσι συνελήφθησαν και το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας στον οποίο οδηγήθηκαν οι τρεις αλλοδαποί, τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία και τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο από το όποιο καταδικάστηκαν σε εξαγοράσιμη, αλλά τσουχτερή ποινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...