Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Πύργος: Τα σκουπίδια "φράζουν" πεζοδρόμια και δρόμους (ΦΩΤΟ)

Αφόρητη είναι η κατάσταση στον Πύργο από τα τεράστια "βουνά" των σκουπιδιών στην πόλη.


Την ώρα που τα καταστήματα ετοιμάζονται για τις εορτές των Χριστουγέννων και στολίζουν τις βιτρίνες τους για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες τους υποχρεώσεις του, ο Δήμος Πύργου "στόλισε" όλη την πόλη με τεράστιους όγκους σκουπιδιών, με μύγες, βρώμα και ποντίκια.


Πολλά σημεία της πόλης είναι μη προσβάσιμα.

Έκλεισαν πεζόδρομοι, δρόμοι, πεζοδρόμια, πλατείες.

Χαρακτηριστικά καταγράφουμε:

* Στον πεζόδρομο της οδού Μιαούλη, η κυκλοφορία των πεζών είναι αδύνατη γιατί υπάρχουν δύο τεράααστιοι όγκοι σκουπιδιών, ένας στην συμβολή της οδού με την Μανωλοπούλου και ο άλλος στην συμβολή της οδού με την 28η Οκτωβρίου.

* Στην πλατεία Ιατρίδη, στο κέντρο της όλης ο τεράστιος όγκος σκουπιδιών έχει καλύψει την πλατεία. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα σκουπίδια είναι και πάνω στα παγκάκια.

* Στην συμβολή των οδών Ξάνθου και Αχιλλέως είναι σχεδόν αδύνατη η στροφή αυτοκινήτων επειδή τα σκουπίδια έχουν φράξει τους δύο δρόμους.

* Στην οδό Πατρών στο Γυμνάσιο-Λύκειο τα σκουπίδια έχουν σχηματίσει "οροσειρά" πολλών μέτρων έξω απο τις αίθουσες διδασκαλίας.

* Στην οδό Γορτυνίας τα "βουνά" είναι πολλά!!

* Στην συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Βύρωνος το "βουνό" συναγωνίζεται τον Όλυμπο.

* Μην περάσετε απο την οδό Ομήρου αν δεν είστε καλός οδηγός. Το "βουνό" κλείνει τον δρόμο!

* Στην οδό Ρήγα Φεραίου τα παιδιά που πηγαίνουν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο πρέπει να περάσουν απο την τεράστια "οροσειρά¨των σκουπιδιών.

Και δεν έχουν τελιωμό οι καταγραφές....
.Πηγή: iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...