Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Απεβίωσε ο Ανδρέας Μολφέτας

Σε βαθιά θλίψη βυθίστηκε το βράδυ της Πέμπτης ο χώρος του μπάσκετ και ολόκληρος ο ελληνικός αθλητισμός, καθώς ο Ανδρέας Μολφέτας «έφυγε» από τη ζωή.


Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Πάτρας, εκ των ηγετικών στελεχών του και θείος του πρώην μπασκετμπολίστα Γιάννη, δεν κατάφερε να βγει... νικητής από το τελευταίο, όπως αποδείχθηκε, παιχνίδι της ζωής του, καθώς την Πέμπτη (21/11) άφησε την τελευταία του πνοή.

Προσφάτως του απονεμήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ το βραβείο ήθους για την απόφασή του να απαγορεύσει σε οπαδό του Απόλλωνα δια βίου την είσοδό του στο κλειστό της Περιβόλας, όταν σε αγώνα με τον Πανιώνιο την σεζόν 2012-13 τον «συνέλαβε» να εκσφενδονίζει στον αγωνιστικό χώρο ένα πλαστικό ποτήρι καφέ.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Α. ΜΟΛΦΕΤΑ

Πληροφορούμενος την απώλεια του προέδρου του Απόλλωνα Πατρών, Ανδρέα Μολφέτα, ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:

«Ο Ανδρέας Μολφέτας δεν χρειάζεται συστάσεις. Όλη η Πάτρα και όλος ο κόσμος του μπάσκετ γνώριζε την ιστορία και την προσφορά του στο άθλημα. Όλοι ξέρουν πως υπήρξε, όχι απλά ο διαχρονικός υπηρέτης και ο σύγχρονος αναμορφωτής του Απόλλωνα Πατρών, αλλά και ένας από τους τελευταίους μεγάλους ρομαντικούς του αθλητισμού.

Η απώλεια είναι μεγάλη, το κενό του δυσαναπλήρωτο.

Η μνήμη του όμως θα είναι πάντοτε παρούσα και θα καθοδηγεί  τα βήματα των συνεχιστών του έργου του.

Και η ψυχή του θα αγαλλιάζει, παρακολουθώντας από τις εξέδρες του ουρανού τον αγαπημένο του Απόλλωνα να μεγαλουργεί και κυρίως, να συνεχίσει να αποτελεί την ομάδα –μοντέλο που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην άδολη αγάπη των φιλάθλων της Πάτρας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Απόλλωνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...