Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα

Συνελήφθησαν στο νότιο λιμένα Πατρών από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, πέντε (05) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.


Επίσης, συνελήφθησαν, στον ίδιο λιμένα από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Τέλος, συνελήφθη πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 30χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια 22χρονης αλλοδαπής, η οποία τον συνόδευε και θα συνταξίδευε μαζί του, η οποία επίσης συνελήφθη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...