Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

Για την προετοιμασία του Συνεδρίου και τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της συνεδρίασε χθες 13/11/2013 η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς με την παρουσία του Βουλευτή Αχαΐας Νίκου Τσουκαλη. Μετά από εισήγησεις του Γραμματέα της Κώστα Βουκελατου, του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής και Περιφερειακού Συμβούλου Χρήστου Σταυρόπουλου και του Νίκου Τσουκαλη ακλούθησε πολύωρη συζήτηση στην οποία αναπτύχτηκε  γόνιμος και πλούσιος προβληματισμός γύρω από τις Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής  για το Συνέδριο και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.


Κοινός τόπος των τοποθετήσεων ήταν ότι η κατάσταση της χώρας   και η πορεία των πολιτικών εξελίξεων επιβεβαιώνουν την ανάγκη δυναμικής παρουσίας της  Δημοκρατικής Αριστεράς που θα  εργαστεί αποτελεσματικά  για την συγκρότηση μιας ισχυρής  παράταξης  που να συσπειρώσει  τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, της Ανανεωτικής Αριστεράς, της πολιτικής Οικολογίας .

Η  Νομαρχιακή Επιτροπή σύμφωνα με την εισήγηση αποφάσισε ομοφώνα:
·         Tις διαδικασίες συζήτησης καθώς και τις  διαδικασίες εκλογής αντιπροσώπων για το συνέδριο του Κόμματος το όποιο  θα διεξαχθεί στις 13-14 και 15 Δεκεμβρίου.  Συγκεκριμένα  στις 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα   Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών του κόμματος  όπου θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες. Κάλπες για την εκλογή των αντιπρόσωπων για το  Συνέδριο θα στηθούν σε Πάτρα (23-24 και 25 Νοεμβρίου) και Αίγιο

·         Την οργάνωση της συζήτησης αμέσως μετά τις εκλογικές διαδικασίες σε επίπεδο τμήματος Αυτοδιοίκησης, Νομαρχιακής Επιτροπής και ολομέλειας για τις επικείμενες Αυτοδιοικητικες εκλογές

·         Την διεξαγωγή συζήτησης – εκδήλωσης στο Αίγιο για τον πρωτογενή τομέα και τα προβλήματα των αγροτών

Τέλος ομοφωνα επίσης η Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε τον σ. Κώστα Κριετσιωτη, Δημοσιογράφο ως μέλος της Γραμματείας για την συμπλήρωση της και την υποβοήθηση του έργου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...