Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ηλεία - Νερό με λάσπη

Νερό γεμάτο λάσπη χρησιμοποιούν, την τελευταία εβδομάδα, οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Γουμέρου του δήμου Πύργου, ύστερα από βλάβη που υπέστη η γεώτρηση, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν, το προηγούμενο διάστημα.

Το νερό είναι ακατάλληλο εδώ και μέρες, όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι στo patrisnews.com, ενώ σημειώνουν πως ήδη από τα χώματα που αυτό μεταφέρει, θα υπάρξει πρόβλημα και στις οικιακές συσκευές τους.

Την τελευταία εβδομάδα, οι κάτοικοι στο Γούμερο αναγκάζονται να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό ακόμα και για την καθαριότητά τους, ενώ, με τη διαπίστωση του προβλήματος, συνεργείο της ΔΕΥΑΠ προσπαθεί να αποκαταστήσει τη βλάβη, ώστε να καθαριστεί το νερό από τις δεξαμενές.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι κάτοικοι του Γουμέρου το πρωί της Τρίτης στο patrisnews.com, οι λάσπες που μεταφέρθηκαν στο δίκτυο από τη βλάβη της γεώτρησης, έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα στις καθημερινές εργασίες τους, ενώ πολλοί επεσήμαναν πως προβλήματα θα αντιμετωπίσουν ακόμα και οι οικιακές συσκευές, όπως τα πλυντήρια, οι θερμοσίφωνες, κ.ά.

«Είμαστε αναγκασμένοι να κουβαλάμε εμφιαλωμένο νερό από το σούπερ μάρκετ, για να κάνουμε μπάνιο και να μαγειρέψουμε», ανέφεραν οι κάτοικοι του Γουμέρου, οι οποίοι ζήτησαν από την πολιτεία να δείξει ενδιαφέρον και να σκύψει στα προβλήματά τους, τα οποία υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του χωριού.

Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...