Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Πάτρα: "Έφυγε" ο Παναγιώτης Κατσιγιάννης


- Συλλυπητήρια από την διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών


H διοίκηση του Aπόλλωνα Πατρών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του Παναγιώτη Κατσιγιάννη.

"Ο Απόλλων Πάτρας εκφράζει τη θλίψη του για την ξαφνική απώλεια του Παναγιώτη Κατσιγιάννη. Για την ομάδα μας ήταν κάτι περισσότερο από εκπρόσωπος επιτυχημένων αθλητών που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται με επιτυχία στον Απόλλωνα Πάτρας.

Χάρη στον Παναγιώτη Κατσιγιάννη φόρεσαν τη φανέλα του Απόλλωνα στο παρελθόν παίκτες όπως οι: Ζόραν Μίλοβιτς, Ντούσαν Βιρίγεβιτς και Τζόρτζε Πάντελιτς. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο βοήθησε πολύ την ομάδα μας στην απόκτηση του Αλεν Τρεπάλοβατς και στη συμφωνία με τον ταλαντούχο Αμίν Χοτ για τέσσερα χρόνια.

Ο Π. Κατσιγιάννης ήταν για τον Απόλλωνα ένας πολύτιμος συνεργάτης, ένας ειλικρινής άνθρωπος, που ξεχώριζε για το ήθος του και την αγάπη του για το μπάσκετ. Θα μας λείψει η φυσική του παρουσία, αλλά θα αισθανόμαστε παρηγοριά κάθε φορά που θα θυμόμαστε τις –πολλές- καλές στιγμές που ζήσαμε μαζί του κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...